provident logotipas

Provident.lt

provident logotipasProvident vardas turbūt girdėtas ne vienam. Esame matę šį pavadinimą ir reklamose per televizorių, ir internete. Tai viena iš daugelio kredito įmonių, veikiančių Lietuvoje. Provident kreditorius išsiskiria iš kitų tuo, jog palaiko glaudžius ryšius su klientais. Tai yra, kitaip nei su kitomis kreditų įmonėmis, Provident klientai bendrauja su realiais tarpininkais, kurie siūlo kreditą išmokėti grynaisiais pinigais kliento namuose. Tas pats galioja ir kredito įmokoms, kurias galima grąžinti grynaisiais pinigais Provident darbuotojai, net neišėjus iš namų. Kassavaitinis ar kasmėnesinis darbuotojo apsilankymas namuose ne tik padeda lengviau sumokėti įmokas, bet taip pat darbuotojai padeda ir planuoti biudžetą, tvarkyti asmeninius finansus bei apskritai užsiima kliento švietimu apie finansus.

Provident.lt kreditorius orientuojasi į mokius klientus, kurie gali vykdyti savo įsipareigojimus. Būtent dėl šios priežasties kreditorius išduoda kreditus tik tiems asmenims, kurie turi pastovias pajamas iš darbdavio. Bedarbio pašalpos nėra skaičiuojamos, kaip pajamos, todėl kreditai bedarbiams nėra išduodami. Taip kreditorius pasirūpina, kad ne tik atgautų paskolintus pinigus, bet kad ir klientas neįklimptų į skolas ir sugebėtų sumokėti visas reikiamas įmokas. Taip pat kreditorius naudoja praktiką, kai naujam klientui skolinamos nedidelės sumos ir teikiamas trumpas grąžinimo terminas. Jei klientas įrodo, kad yra mokus ir gali grąžinti viską laiku su visomis palūkanomis, tuomet kredito dydis didinamas ir grąžinimo terminas gali būti pratęsiamas. Taigi, kreditorius itin rūpinasi, kad klientas neprisidarytų skolų ir turėtų gerą kredito istoriją.

Provident siūlo pasinaudoti skaičiuokle, kuris parodys, įmokų dydžius, skolinantis tam tikrą sumą pinigų. Skaičiuoklėje pasirinkę norimą sumą, matysite, kokias įmokas jums reikės mokėti, kokiam terminui išduodamas kreditas. Vienas iš patogumų ir skirtumų nuo kitų kreditorių yra tas, jog Provident įmonei kredito įmokas gali mokėti ir kas mėnesį ir kas savaitę, priklausomai nuo jūsų norų.
Paskolos yra išduodamos nuo 100 iki 2100 eurų. Pateikus paraišką, grynieji pinigai klientui išmokami vos per vieną dieną jo namuose. Prieš gaunant paskolą, reikės užpildyti registracijos formą ir paraišką internete arba paskambinti kreditoriui. Tuomet bus pasiūlyta sutartis ir kredito tarpininkas, iš anksto susitaręs su klientu, pats ateis į kliento namus jos aptarti bei išmokėti kredito. Provident orientuojasi į asmeninį ryšį su klientu, todėl būsite maloniai aptarnautas ir jums visuomet patars gyvas žmogus, o ne internetinės programos.

Norėdami pateikti paraišką internetu, turėsite kreditoriui suteikti nemažai informacijos. Be pagrindinių duomenų, kaip antai elektroninio pašto adresas ar telefono numeris, jums reikės pateikti ir asmens kodą, šeimyninės padėties statusą, taip pat, kiek turite nepilnamečių vaikų ir kokia yra jūsų pilietybė. Tuomet reikės įvesti duomenis apie savo gyvenamąją vietą, kad kredito tarpininkas žinotų, kur atnešti jūsų kreditą ir kur priimti įmokas grynaisiais pinigais. Galiausiai teks pateikti duomenis apie finansus. Tai yra, kokios kredito sumos pageidaujate, įrašyti savo vidutines mėnesio pajamas per pastaruosius 4 mėnesius, taip pat ir pateikti mėnesinių finansinių įsipareigojimų sumą. Galiausiai pasirinksite įdarbinimo statusą. Tai gali būti verslininkas, samdomas darbuotojas visai darbo dienai, žmogus dirbantis atsitiktinius darbus, pensininkas ir kita. Galiausiai, jums yra pateikiama informacija, kaip kreditorius tvarkys jūsų asmeninius duomenis. Jei sąlygos jus tenkina, galite pateikti paraišką.

Ne kartą minėjome, jog Provident.lt išduoda paskolas grynaisiais pinigais. Tačiau tai nėra privaloma. Jei klientas pageidauja, paskola gali būti pervesta į jo asmeninę banko sąskaitą. Įmokos taip pat gali būti surenkamos naudojantis internetine bankininkyste. Kreditoriaus tarpininko namuose paslaugą galima ir užsisakyti ir atsisakyti. Atsisakymas turi būti pateiktas raštu. Tokiu atveju, kredito įmokas galėsite grąžinti elektroniniu būdu. Tiesa, jums nebus grąžintas papildomas sutarties sudarymo mokestis, bet kai pateiksite prašymą atsisakyti kreditoriaus tarpininkų paslaugų, jums nebereikės mokėti šios paslaugos mokesčio.

Būtina žinoti, kad kiekvienos sutarties sudarymas yra mokamas. Toks mokestis gali siekti nuo 12 iki 75 ir daugiau eurų, priklausomai nuo to, kokio dydžio kreditą imate. Visus mokesčius, palūkanų dydžius ir įmokų dydžius galite matyti kreditoriaus Provident svetainėje, užėję į puslapį Paskolos skaičiuoklė. Čia matysite ir koks kredito grąžinimo terminas taikomas, kokias bus visa palūkanų suma, visa bendra suma, kurią reikės sumokėti, taip pat ir bendros vartojimo kredito kainos metinę normą. Be to, galėsite matyti, kiek kainuos vartojimo kredito išmokėjimo ir įmokų surinkimo namuose paslauga, jei norėsite ją užsisakyti. Taigi, pasinaudoję paskolos skaičiuokle, galėsite matyti visus mokesčius ir apsispręsti, ar norite sudaryti sutartį su šiuo kreditoriumi.